Kurs

skiskole

Vi arrangerer både helgekurs og privattimer. Helgekurset er et nybegynnerkurs og varer totalt 6 timer, 3 timer på lørdag og 3 timer på søndag. Kurset starter 10.00 og varer til 13.00. Inkludert i prisen er heiskort under instruksjonen. Halvveis i kurset går vi inn å tar en kopp kakao i varmestua. Kakaoen spanderer vi, men det er ikke lagt opp til spising i denne pausen. Etter gjennomført kurs får alle deltakerne utdelt diplom. Har du ikke eget utstyr kan dette leies for 120,- pr. dag i skiutleia! Husk å kle dere etter været! Minste alder for å delta er 6 år. Vi forsøker å sette sammen kurs med jevngamle deltakere og maksimum 8 personer pr.kurs.
Oppmøte i skiutleia senest kl. 09.45 både lørdag og søndag.

Pris for helgekurs er 1250,-

Ved kun 1 eller 2 påmeldte kjøres kurset kun lørdag.

Ønsker du å sjekke ledige plasser/melde deg på helgekurs klikk HER!  NB: Velg KUN dato for første kursdag, trykk deretter ”videre”.

 

Ønsker du privattime kan dette arrangeres både på uke-kvelder og i helger. Send oss en mail eller kom innom skiutleia for å avtale tidspunkt. En privattime inkluderer heiskort i undervisningstiden og varer i 45 min. Privattime koster kr. 490,-(50% på person nr.2 som er maks antall). For barn under 6 år, som er for unge til å delta på helgekurs, er det supert med ett par privattimer. Barna lærer fort og plutselig er det junior som er raskest ned bakken!

Kontakt oss aktivitet@drammen-skisenter.no